Andres oplevelser med kurser og forløb hos Chiara Sofia Lykkens

Herunder kan du læse et udpluk af forskellige kvinders oplevelser med online kurser, live kurser, foredrags og forløb hos mig.

Chiara Sofia
Ingelise - Deltager på 1-1 forløb

“Hos dig Sofia, føler jeg mig mødt, rummet, forstået og respekteret.
Du har guidet mig, “sparket mig”, trøstet mig, ja kort sagt – du har ofte været min engel.
Min kilde til at komme tilbage til livet igen.
Jeg ved, at uden dig, var der ingen mig idag.
Jeg har været ved mange behandlere, psykologer, psykiatere – men intet hjalp på den lange bane.
Efter en god snak med dig og lidt healing fejler jeg intet.
Mit skrøbelige indre pakker du langsomt op sammen med mig, og drysser indsigt, kærlighed og lys på – og så har jeg det godt igen.
Tak fordi du hjælper mig med at se meningen med det hele, tilføjer mit liv glæde, ro, tryghed, tillid OG kærlighed.

Jeg har den dybeste respekt for det du kan og gør!”

Deltager på 1-1 forløb

Chiara Sofia
Malene Laursen - Deltager på online forløb

“Hej Sofia.

Så fik jeg skrevet en tilbage melding til dig 😊

Før jeg startede på kurset var jeg ikke sikker på om det var noget for mig, jeg har aldrig gjort i meditation og det åndelige! jeg er dog blevet mere åben for området, og valgte at tænke jeg giver det en chance. det er vokset så meget for mig at kan jeg ikke selv finde frem til roen i min krop, finde tilbage til det trykke sted i mig ja så bruger jeg de meditationer som er i forløbet. det har været et helt igennem fantastisk forløb med både op og nedture, og ikke mindst KÆMPE sejre. jeg er lykkelig for at jeg købte en plads på kurset, det har hjulpet mig til at finde MIG, og den mig jeg gerne vil være. ja der skal arbejdes lidt endnu, men jeg er så meget tættere på målet nu end jeg havde været uden din hjælp. jeg kunne ikke have gjort så meget på så kort tid uden din hjælp.

kurset har blandt andet hjulpet mig til, at finde overskud til at have begge mine børn hjemme i 3 uger mens min mand var udstationeret (de er 2 og 10 mdr), det havde jeg aldrig troet jeg kunne klare, det har hjulpet mig til at finde overskud til at starte på ny uddannelse og det har hjulpet mig til at finde så meget ro i mig selv at det der før ville få mig til at ryste og få angst anfald nu bare er en summen i maven som JEG kontrollere og ikke omvendt.

tak er kun et fattigt ord i dette tilfælde❤

Med venlig hilsen”

Deltager på online forløb

Chiara Sofia
Rikke Vilain - Deltager på online forløb

“Kære Sofia..

Som lovet kommer her en tilbagemelding på forløbet 'Fra presset mor til kærlig kvinde'.

Jeg stødte 'tilfældigt' på dig på FB, hvor du reklamerede for dit foredrag.

'Ja ja' tænkte jeg, det er både set og hørt før, hvor fantastisk livet kan blive.. Men noget gjorde alligevel at jeg meldte mig til dit foredrag.

Med både forventning og en del skepsis drog jeg mod Glamsbjerg en tirsdag aften i juni. Måden du, personligt ved at give alle deltagere hånd, tog imod os husker jeg stadig. 'Okay, pluspoint til hende' kan jeg huske jeg tænkte.

På vej hjem i bilen havde jeg en følelse af, at det her kunne være rigtigt. Min mavefornemmelse var god.

Jeg har altid været en kvinde, der har taget hensyn til andre før mig selv.  Når der var problemer eller ting der var svære, har jeg brugt riiiiigtig meget tid på at tænke og nå frem til mange (og jeg mener VIRKELIG mange) konklusioner på hvorfor mit liv ikke var som jeg ønskede det, hvorfor børnene var irriterende og hvorfor manden aldrig hørte efter eller forstod mig...

Oftest var disse konklusioner rettet mod mine omgivelser - alle andres skyld end min egen. Ikke fordi jeg ikke ville tage ansvar for de ting der skete eller fordi jeg troede andre bevidst ville mig det ondt... Det havde 'bare' altid været sådan for mig, at intet skulle komme nemt...

Jeg tog hurtigt beslutningen om, at dette forløb skulle prøves, så jeg meldte mig, UDEN at tøve, til ( hvilket er meget ulig mig).. Alt skal gerne vendes og drejes tusind gange inden beslutningen træffes.

Og hvor er jeg dog lykkelig for at jeg gjorde det!!! Jeg har været på den vildeste rejse - i mit eget indre og har fået en KÆMPE forståelse for hvem jeg er, hvorfor jeg reagerer som jeg gør og ikke mindst, hvordan ting skal GØRES og ikke tænkes for at opnå det jeg ønsker.

Jeg har, siden jeg var teenager, altid følt, at der var en gladere, sjovere, mere livsglad pige gemt indeni mig som bare ikke kunne finde vej ud på grund af de 'forhindringer' jeg nu havde mødt på min vej....

Kære Sofia, denne pige, som med tiden er blevet til en voksen kvinde, har jeg, endelig gennem dit forløb fundet helt ind til og hun er den skønneste, sjoveste, dejligste kvinde der findes.

Det hele skal ikke lyde rosenrødt, for det har kostet MASSER af tårer, opgivenhed, banden og svovlen undervejs og jeg er langt fra færdig endnu... Men jeg har fået modet til at fortsætte, fordi jeg har mærket, hvor meget det giver - både for mig selv, men også mine omgivelser..

Så Sofia; tak fordi du findes og har givet mig muligheden for at nå ind til den livsglade kvinde, der har været gemt væk bag hensynstagen til andre i SÅ mange år...

Jeg ville ikke have været rejsen foruden ❤

De kærligste kram fra”

Deltager på online forløb

Chiara Sofia
Anonym - Modtager af supervision

“Hvad kunne holde dig tilbage for at købe en supervision, som den du lige har været til?

"Der er jo altid et økonomisk aspekt i det. Selvom der ikke kan sættes kr/øre på mit velbefindende, så betyder det jo noget. Jeg vil så sige at jeg har valgt at bruge nogle penge på det, fordi mit velbefindende er vigtigt også må vi sparer andre steder, hvis det er nødvendigt. Men det betyder da noget hvad prisen er. Så er der tvivlen om jeg får noget ud af det. Opnår jeg det jeg ønsker og har jeg nogen mulighed på forhånd for at sikrer mig at jeg får noget "med hjem"?

Jeg har været hos en coach, som havde den tilgang at mulige klienter kunne møde hende til 1/2 times uforpligtende snak for at se om "det var noget" var kemien der osv. Det kunne jeg egentlig godt lide.

Men fordi jeg nu er i det her forløb, så "kendte" jeg dig jo lidt i forvejen og det tror jeg også er en fordel at du er "så mange steder" - blog, nyhedsbreve, webinar, live osv. Så har jeg i hvert fald følt at jeg vidste lidt mere om hvem du er og hvordan du arbejder."

Hvilke forandringer har du oplevet efter supervisionen?

"Jeg har fået nogle nye konkrete værktøjer og fået nogle andre vinkler på tingene.

Hvad kunne du godt lide ved supervisionen og omgivelserne?

Det var selvfølgelig grænseoverskridende at jeg blev ked af det - men det viste mig at der er en vej derind til det der er svært og den situation rykker ved noget i mig og det er bl.a det jeg gerne ville opnå i dag. Så det var godt for mig at jeg blev ked af det. At jeg blev skubbet og fik trykket på knapperne. Mht. Omgivelserne. De er ikke vigtige for mig. Så det tænkte jeg ikke så meget over. Men det betyder derfor også at det har har været trygge rammer/omgivelser.

Jeg kunne faktisk også  rigtig godt lide snakken omkring "handling" og at det er en mangelvarer hos mange "udbydere". Det synes jeg er meget interessant."

Hvad har dit udbytte af supervisionen været indtil nu?

"Jeg har skrevet alt det ned jeg kan huske fra idag og det var faktisk meget. Nu skal jeg læse det igennem og have lavet det om til handlinger. Der er masser af nye handlinger og jeg er igen blevet lidt klogere på mig selv og hvem jeg er og hvorfor jeg er her 😋”

Modtager af supervision

Chiara Sofia
Selia Linnda Obbekjær - Deltager på online forløb

“Kære Sofia !

Når man går rundt som presset mor, og ikke kan finde råd, løsninger eller forståelse nogen steder...Så er det det ikke mindre end fantastisk at opdage DIG  : )   Jeg havde lånt bunkevis af bøger på biblioteket om både børnepsykologi, opdragelse og selvudvikling, men ingen steder kunne jeg læse mig frem til kernen i mine problemer.

En aften, hvor dagen havde været speciel hård, og jeg lå i min seng med totalt tankemylder over hvordan jeg skulle kunne blive den mor som jeg så gerne ville, besluttede jeg at jeg ville prøve med en bøn. En bøn ja...alt hvad jeg ellers havde forsøgt mig med i 3 år som mor havde ikke virket, så en go gammeldaws bøn kunne vel osse komme på "forsøgslisten"  jeg bad : kære engle - hjælp mig med at tiltrække de rigtige hjælpemidler, værktøjer og personer som kan hjælpe mig og min familie.

Næste aften...spottede jeg dit bemærkelsesværdige navn i en fælles gruppe på facebook :) Jeg anmodede for venskab, da jeg så at du havde venskab med én af mine nære venner, for jeg måtte da bare vide hvem du var. Noget drev mig i hvert fald til at spørge. Du fortalte helt kort hvad du lavede, og inviterede til foredrag online.

Jeg var ikke et sekund i tvivl om hvem der skulle være min hjælper, efter at have deltaget i online foredraget!! :) Det hele gav mening for mig, i min situation, og der var virkelig osse andre kvinder med...som havde de samme problemer som mig! Jeg var pludselig ikke alene...og jeg havde fundet en person som arbejdede professionelt med dette emne. Nu skulle jeg bare være modig :)

Jeg købte 5-ugers forløbet, og jeg er "Englene" dybt taknemlig for at have hørt min bøn!! :) De 5 uger har sat absolut fokus på præcis de punkter og emner som jeg havde så brændende brug for!

Det er et meget kraftfuld forløb. Og Sofia, du taler i den grad lige ind i ens underbevidsthed på dine lydfiler! Dine guidede meditationer er dejlige og behagelige, og i den grad virkningsfulde, fordi de "klinger" af god energi og kærlighed - det går rent ind! Jeg er selv vågnet totalt op på ny! Jeg elsker at jeg har alle mine opgaver liggende endnu, og kan arbejde videre og videre, på dybere og dybere lag. Jeg har brugt dine meditationer rigtig mange gange, for de er bare skide goe :D

Jeg har opnået mere end jeg turde håbe på :)  jeg kan faktisk sige "jeg er stolt af mig selv" for det har jeg nemlig osse lært i forløbet, at rose mig selv ;) <3  Jeg skal selvfølgelig med på workshoppen i september, og jeg glæder mig! :) Jeg glæder mig fordi jeg føler mig 100% tryg, og jeg ved at hvis nogen kan hjælpe, så er det dig :)

Jeg har anbefalet dig hvidt og bredt, og jeg kan ikke sige mange gange nok, at jeg har været så glad for at jeg sprang ud i 5-ugers forløbet!! Jeg er blevet gladere, men mine børn har i den grad fået præmien!

Tak fordi du er dig, og gir den hjælp som IKKE hænger på træerne. Tak fordi du gør det så barmhjertigt og oprigtigt som du gør!

Kærlig Hilsen Selia Linnda Obbekjær

 ps  Også lige en ros til dit setup og layout!! det er let og overskueligt...dejligt dejlig  dejligt!!! :)”

Deltager på online forløb

Chiara Sofia
Christina Siff Jensen - Foredragsdeltager

“Hej Sofia.

Jeg ville bare sige at jeg var YDERST tilfreds med det gratis foredrag, og bruger allerede meget af det i hverdagen..

Jeg var i så godt humør og følte at jeg kunne klare alt, da jeg tog hjem den aften. Min kæreste har også kunne mærke at mit humør har været bedre.

Det var så fantastisk at høre, at de ting man går og bøvler med, slet ikke er så ualmindeligt!!

Så Tusind tak for en fantastisk aften!

Jeg ville super gerne melde mig til workshoppen (og da også til flere foredrag).

Ville bare lade dig vide hvor tilfreds jeg var...

Mvh.”

Foredragsdeltager

Chiara Sofia
Louise Pedersen - Webinardeltager

“Jeg nåede ikke og være med live på dit gratis kursus men har lyttet til det 2 gange efter... Og det er fantastisk!! Det er enkelt og lige til og simpelhen så genialt... Det har sat stor skub i det hele for mig... Og fået mig til at tænke en del over hele mit liv faktisk... Jeg er selv særlig sensitiv og en pleaser og har været ved at gå ned med stress og depration... Og du har sat det hele i perspektiv for mig... Og jeg har en lille datter på snart 6 måneder som jeg er 99,9 % sikker på er særlig sensitiv også og for at hun skal få en god barndom uden at blive en pleaser og uden at se ned på sig selv er det gået op for mig at jeg er nød til at være "det gode" eksempel jeg vil være mig og ikke en udgave af hvad alle andre synes jeg skal være... Så 1000 tak for det  og du har ihvertfald en "fan" her”

Webinardeltager

Chiara Sofia
Linda Sørensen - Foredragsdeltager

“1000 tak for en fed aften du er vanvittig morsom :)

Meget inspirerende, min mor  var helt vild og synes det var så godt  min veninde har også lige ringet og sagt hun synes du var så god og sjov :)
Hilsen”

Foredragsdeltager

Chiara Sofia
Jessie - Webinardeltager

“Mit familie liv er blevet meget bedre, efter jeg lyttede med sidste gang. Jeg prøver at se hvad der ligger bag ved min søns (2,5år) handlinger, og finde andre alternativer til hans unoder.”

Webinardeltager

Chiara Sofia
Ida - Webinardeltager

“Hej Sofia

Efter at have hørt optagelsen af webinaret fra den 11. juni, tænkte jeg at nu skulle det være. Jeg har generelt den samme holdning som dig og som mindfulnessinstruktør så er jeg ikke den der råber men min tålmodighed kan være lille, når jeg er træt og så jeg bliver nok lidt firkantet. Efter at have lyttet til dig, er jeg kommet på sporet igen,  med at være bevidst om at handle og ikke bare reagere, som vi siger i mindfulness  hele weekenden har været konfliktfri!! Børnene er 6 år og 6 måneder, hende på 6 år har været helt rolig, hjælpsom og accepterende. Hende på 6 måneder er altid evigglad, men den store har temperament og det har slet ikke været udbrud i denne weekend tusind tak fordi du fik mig til at blive bevidst igen, jeg ved jo godt det er mig der er umuligt, når barnet virker umuligt.

Kærlig hilsen”

Webinardeltager

Chiara Sofia
Winnie P. Nielsen - Modtager af supervision

“Først; Af hjertet Tak, Skønne Gudinde :-3

Som dig tror jeg på at der er mere mellem himmel og jord end vi kan se med øjet og jeg er derfor overbevist om at der er en mening med at vores liv krydser hinanden, lige nu og lige der hvor det gjorde... 

Den oprigtighed jeg mødte i dine øjne og dit fantastiske skønne smil, fik mig til at se mine problemstillinger med en lethed og en overbærenhed og omsorg over for mig selv, som jeg virkelig havde brug for lige der hvor jeg stod i mit liv.

Din åbenlyse interesse og engagement i mig som person gjorde at jeg med ét følte mig både set, hørt og ikke mindst rummet, UDEN at jeg skulle gi´ noget til gengæld for det.

Jeg tog fra dig, med en større lethed i forhold til den måde jeg ser mig selv på. Der har her i dagene efter, indfundet sig en større RO i mit indre og en større accept af mig selv også med mine skyggesider, der gør at jeg langsomt er ved at åbne op for de "gaver" jeg får her i livet med en større bevidsthed og større taknemlighed.”

Modtager af supervision

Chiara Sofia
Anonym - Modtager af supervision

“Det var en fantastisk oplevelse, og jeg er så glad for, lige netop JEG fik mulighed for en gratis supervision hos dig. Mange tak for DEN mulighed.
Mit hoved var fyldt til bristepunktet, da jeg tog fra dig, men på en god måde!!
Jeg havde som sådan ikke en/flere opgaver at lægge på bordet til at starte med, da jeg ikke helt vidste, hvilke forventninger jeg havde til supervisionen. Ved fælles hjælp, fik vi sporet os ind på, hvorfor jeg sad der..
Jeg blev præsenteret for flere værktøjer, som alle er mere eller mindre enkle - ikke at forveksle med at de ikke kræver hårdt arbejde, for det gør de.
+/- listen, sort/hvid oplevelser, dit/mit kort, positivt brug af min HSP-side og ikke mindst jeg skal lære, hvordan jeg skal ”træne” mig selv, noget jeg sætter en stor ære i at lære andre om: Indlæring af nye øvelser i forbindelse med træning af dyr. Små skridt, nemt og simpelt som start, gør det langsomt mere krævende..

Du er ligefrem og har en meget behagelig karma. Jeg føler mig yderst taknemmelig over, jeg fik muligheden for at møde dig og gøre brug af din viden.
Skøn var udsigten også ud over engen til køerne.. At man lige kan lade naturen være med én..

Jeg har fået nogle fine værktøjer, som jeg nu skal lære at bruge. Jeg er altid klar på at hjælpe venner, hvis de står i møg til halsen, men at hjælpe mig selv, der ligger begravet under en kæmpe mødding, har jeg ikke formået. Det har denne supervision lavet om på, det er mit første skridt på vejen til selvhjælp, og jeg håber, mine værktøjer med tiden bliver en del af mig, og ikke bare et værktøj..
Hvor der er vilje, er der vej, selv om den er lang og ujævn..”

Modtager af supervision

Chiara Sofia
Zenna Louann - Modtager af online supervision

“Jeg føler mig lettere. Mere powerfuld, samtidig også sårbar. Meget mere hel. Handlekraftig.

Jeg har fået forståelse for hvad det er der sker, når klappen går ned, når jeg går i sort.

Hvad jeg skal gøre ved det.

Jeg er blevet helt klar på hvad jeg skal gøre ved den opgave jeg kom med.  Og hvordan.”

Modtager af online supervision

Chiara Sofia
Charlotte - Deltager på personligt forløb

“Vores snakke, uanset hvor de har fundet sted, er den indirekte årsag til, at jeg er, hvor jeg er i mit liv. Og det er jeg bare så taknemmelig for – det har været en lang rejse for at nå hertil, hvor jeg er nu. Og jeg er sikker på, at det har været det hele værd”

Deltager på personligt forløb

Chiara Sofia
Kammille Essther - Modtager af fjernhealing

“eg har modtaget Sofias fjernhealing gentagne gange, ligesom jeg også er med i Sofias grupper på Facebook. Og jeg er henrykt. Sofias evner som healer er enestående, fordi Sofia formår at danse med livets rytme, til stor glæde og gavn for alle som modtager og beriges af hendes enestående kræfter. Jeg har set det gang på gang. Ligesom Sofias kærlige tilgang til alle omkring hende, blot gør healingen yderligere powerfuld. Sofies efterfølgende kanaliserede budskaber rammer hver gang lige i skabet. Yderst brugbart. Det skal opleves. I mine øjne, er Sofias healing det der skal til, hvis man længes efter dybere ro, og en udvidet bevidsthed på et højere plan. Jeg er fan!”

Modtager af fjernhealing

Chiara Sofia
Mette Frederiksen - Deltager på online kursus

“Jeg har været prøvekanin på Sofias onlinekursus om tre trin til selvkærlighed og det har været en stor øjenåbner for mig. Jeg kan virkelig godt lide hendes kærlige måde at formidle sine budskaber på. Hun har en naturlig autoritet og jeg følte mig “i sikre hænder”.Jeg vil anbefale Sofia og dette kursus til alle der ønsker at have det bedre med sig selv.
”

Deltager på online kursus

Chiara Sofia
Hanne Sørensen - Deltager på online kursus

“Jeg er en af de heldige der fik lov til at afprøve kurset om at elske sig selv og det er jeg meget taknemmelig for. Jeg har brugt øvelserne/redskaberne/værktøjerne hver dag og har en helt klar følelse af at det har hjulpet. Bl.a. kan jeg mærke at jeg har fået mere ro og fred inden i og at jeg ikke slår mig selv i hovedet over de mindste fejl jeg laver.”

Deltager på online kursus

Chiara Sofia
Karina Solrud Andersen - Deltager på online kursus

“Jeg har døjet med depressioner og angst hele mit liv og har altid været klar over, at netop selvkærlighed og selvaccept er (kan være) vejen ud. Men jeg er bare altid “stået af”, når velmenende coaches/psykologer osv har punket mig med at jeg skal elske mig selv. Fordi de aldrig har fortalt mig HVORDAN jeg skal gøre det.Så jeg er vildt overrasket over at det rent faktisk er det jeg har fået nu - en guide i hvordan jeg lærer det. Dét er virkelig stort.Tak Sofia, du har virkelig fat i noget vigtigt her!”

Deltager på online kursus